wij bieden professionele oplossingen in:

inbraakdetectie

Verlaat uw woning of bedrijf met een gerust gevoel. Met het alarm systeem bent u ook zeker dat er bij aankomst je niemand zit op te wachten. Te allen tijde kan je verwittigd worden via de meldkamer indien er zich een inbraak zou voordoen, 24h/7.

Lees meer

branddetectie

Bij brand telt elke seconde! De juiste rookmelders zijn cruciaal voor een tijdige signalering van een beginnende brand. Hierdoor blijven mensenlevens en bezittingen gespaard !

camerabewaking

Camerabewaking is de perfecte beveiliging voor het detecteren van inbraak, diefstal en vandalisme. Naast het afschrikeffect is er geen sterker bewijs dan camerabeelden. Met één blik op je smartphone zie je wat er gebeurt, in en rondom je huis of bedrijf

toegangscontrole

Een geavanceerd systeem verleent toegang tot het gebouw, de parking of afzonderlijke ruimtes aan de juiste personen op het juiste tijdstip en dit op basis van niet-te-kopiëren, militaire badge-technologie of via biometrische scanners.

mistgeneratoren

Geef dieven geen kans! Een mistgenerator vult in enkele seconde een volledige ruimte met een dichte mist. Dieven zien geen hand meer voor ogen en nemen steevast het hazenpad!

nummerplaatherkenning

Camera’s die nummerplaten registreren zijn geen exclusief goed meer. De toepassingen zijn eindeloos:  automatische opening van slagbomen, welke vrachtwagen bracht er schade toe op de parking,...

omtrekbeveiliging

Omtrekbeveiliging via de nieuwste technologieën, detecteert een indringer alvorens hij enige schade kan toebrengen aan het pand of het pand zou kunnen betreden.

tijdsregistratie

Zorg voor een volledig geautomatiseerd tijdsbeheer van uw medewerkers.  Variabele werktijden, glijtijden, flexibele roosters,  koppeling met sociaal secretariaat,  ziektes en afwezigheden kunnen flexibel beheerd worden.

videofonie

Aan de hand van moderne en mooi ogende videofonen met touchscreen, weet je in geen tijd wie er aan je deur staat of wie er is langs geweest terwijl jij buitenhuis was.

Noodoproepsystemen

Het systeem helpt ouderen die langer willen thuis wonen of mensen met een beperking. Een druk op de knop brengt je in contact met onze alarmcentrale, die in geval van nood de nodige diensten verwittigen.

installatie

een gespecialiseerd team van 10 installateurs staat ter uwe beschikking om de installatie van het gekozen systeem vlot en professioneel te laten verlopen

Voor meer professioneel advies over onze producten en diensten kan u steeds terecht op 02 / 381 15 81 of via info@emsecurity.be