Ga naar hoofdinhoud

Historiek

Al meer dan 20 jaar profileert EM SECURITY zich als een professionele gesprekspartner voor al uw vragen rond beveiliging.

Wij bieden beveiligingsoplossingen voor zowel de particuliere markt als talloze KMO’s, industriële sites en openbare instellingen. Centraal in de aanpak van EM SECURITY staan KWALITEIT en GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID en dit zowel op vlak van de dienstverlening als de gekozen materialen.

Wij onderzoeken continu de nieuwe technologieën die op de markt komen en selecteren uitsluitend de producten die van het beste niveau zijnConstante bijscholing is dan ook een vereiste voor elke werknemer bij EMS.

Op deze basis bieden wij oplossingen op maat van de noden van klant en conform aan alle wettelijk gestelde normen. Aangezien elke klant en zijn omgeving anders zijn, worden onze offertes voorafgegaan door een grondige beveiligingsanalyse.

EM SECURITY is INCERT gecertifieerd, werkt met ervaren personeel met bewezen capaciteiten en kennis, die zich continu bijscholen en ERKEND zijn door het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar en EM SECURITY heeft klanten en techniekers in alle landsdelen.

Voor een overzicht van onze oplossingen kan u hier terecht.